در این مقاله از سایت مطلبی در مورد طرز تهیه کوفته گردو ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته گوناگون از سایت اخبار آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید

طرز تهیه کوفته گردو
طرز تهیه کوفته گردو
در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه کوفته گردو را مشاهده کنید

مواد لازم برای کوفته گردو

 
  • مغز گردو پودر کرده :300 گرم
  • لپه پخته شده و پودر شده :300 گرم
  • پودر نشاسته یا آرد گندم :یک قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ :2 تا 3 عدد
  • تره خرد شده :نصف پیمانه
  • ترخان و مرزه خشک شده :یک قاشق سوپخوری
  • نمک فلفل زردچوبه :به میزان لازم
  • پیاز ریز شده سرخ شده :یک عدد
 
 
طرز تهیه کوفته گردو

طرز تهیه کوفته گردو

 
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و یک قاشق چایخوری زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید.
آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.

نکات تکمیلی در مورد کوفته گردو

کوفته گردو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان طبخ و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته گردو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته گردو